januar 5, 2023

Drømmer du om å øke åpningsraten og effektiviteten for e-postkampanjene dine? For at du skal få dine kunder til å åpne og lese e-postene dine, må emneteksten være selgende og relevant. CPM Analytics har utviklet en emnegenerator som hjelper deg med nettopp dette. Prøv den ut i dag og se hvordan den kan bidra til økt åpningsrate og salgsvekst fra dine e-postkampanjer!

EMNEFELTENE ER VIKTIGERE ENN DU TROR!

Emnefeltene er ofte det første mottakeren ser når de åpner innboksen sin. Derfor er det viktig å lage emnefelter som vekker interesse og skiller seg ut fra resten. Siden våren 2022 har vår fiktive medarbeider meldt seg på alt vi har kommet over av nyhetsbrev og e-postlister (foreløpig i Norge)! I en prosess for å dekomponere alle disse e-postene til bilder på pixelnivå, tekst, innhold og temakategorisering, har vi selvfølgelig også full oversikt over hva som er vanlig og hva som fungerer i emnetekstene.

Eksempelvis består normalt emnefeltet av ca. 5 ord i gjennomsnittlig, og 90% benytter seg av færre enn 10 ord. Selv om det ikke finnes en one-size-fits-all-løsning, kan det være lurt å holde emnefeltene korte og konsise!

Grafikk: Oversikt over hvor mange ord det er i emnefeltet per epostkampanje


EFFEKTIVE EMNEFELT FOR E-POSTENE DINE!

Vår spesialutviklede emnegenerator basert på ChatGPT og en spesialtrenet modell, gjør det enkelt for deg å lage beskrivende og selgende emnetekster som passer til innholdet i e-postene dine.

Hvordan fungerer denne magiske emnegeneratoren? Det er enkelt! Du trenger bare å skrive inn noen få nøkkelord om hva e-posten din handler om og velge et passende adjektiv for å definere hvordan du ønsker emneteksten skal vinkles. Emnegeneratoren vil så generere forslag til emnetekster som passer til innholdet i e-posten. Du kan til og med lime inn hele e-postteksten din og lære modellen hva e-posten skal handle om, slik at den kan generere forslag

EMNEGENERATOREN ER FORELØPIG GRATIS!

Er du klar for å ta e-postkampanjene dine til neste nivå? Emnegeneratoren fra CPM Analytics kan hjelpe deg med å lage spennende og selgende emnetekster som vil øke sjansen for at e-posten din blir åpnet og lest. Og det beste av alt: for øyeblikket tilbyr vi betaversjonen av emnegeneratoren helt gratis! Dette er en limited edition prøvesmak, så ikke gå glipp av sjansen til å prøve den ut. Se videoen under og meld din interesse i dag for å få tilgang til emnegeneratoren. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av!

SETT DEG PÅ VENTELISTE FOR EKSKLUSIV TILGANG TIL VÅR EMNEGENERATOR!

Navn
Bedrift
Telefonnummer
E-post
VENNLIGST BEKREFT:

Om forfatteren

Lars Ove Brenna

Lars Ove Brenna er ekspert i markedsstrategi, implementering og digital strategi. Han har lang erfaring fra FMCG (Ringnes, Leiv Vidar, Keep-it Technologies), IT (programvareindustrien) og konsulentbransjen. Lars Ove er siviløkonom fra Heriot-Watt University, har en MBA i strategisk ledelse fra NHH (Mastra) og Analytics for strategic management på BI (modul på Master of Management programmet)

{"email":"E-posta ikke gyldig","url":"URL ikke gyldig","required":"Påkrevet felt mangler"}

Meld deg på vårt nyhetsbrev for varsling av nyheter!

>