Bedriftsinternt seminar/workshop -

KUN for din bedrift.


Moderne data science
Marketing Mix Modeling / Salgsmodellering

Hva er faktisk effekt av dine markedstiltak?

Verden er snudd på hodet, og fagområdene markedsføring og salg er i enorm utvikling. Ikke sløs med budsjettene - finn ut hvilke markedstiltak som faktisk fungerer!


De som lykkes vil få et enormt forsprang. Vi ønsker å dele våre idéer og arbeidsmetodikk med din bedrift. Seminaret inkludert workshop vil foregå hos dere - vi avtaler tidspunkt, og kommer på besøk for en god faglig gjennomgang og mulighetsanalyse  (gratis i nærområdet til Oslo, statens reiseregulativ dersom lengre reisevei er aktuelt).

long-arrow-down

Vi er spesialister på strukturering og analyse av alle tilgjengelige markeds-data. 


Dette gjør det mulig for våre kunder å fokusere sine ressurser på det som faktisk fungerer!

Foredrag av:


Fred Selnes

Styreleder CPM Analytics, Professor Handelshøyskolen BI

Espen Jütte

Direktør analyse & data science

Lars Ove Brenna

Administrerende direktør/CEO

Tid/sted seminar:

etter egen avtale


Hva er Marketing Mix Modeling eller Salgsmodellering?

Marketing Mix Modeling (MMM), eller Salgsmodellering som vi også kan kalle det, er metoder og teknikker for å beregne verdien av ulike markedstiltak. Formålet er altså å skaffe innsikt i dine ulike markedstiltak og hva disse bidrar med i faktisk salgsresultat. Ulike data science (inkl. regresjonsanalyser) benyttes i modellutarbeidelsen, og du vil få svar på  hvilke markedstiltak som fungerer bra (høyest ROI) og hvilke som ikke fungerer like bra. 


Du vet selv hvilke markedstiltak din organisasjon investerer i - alt fra din innsats i sosiale medier, annonsering og tiltak for å trekke trafikk til din nettside eller mer tradisjonelle tiltak som reklame, DM'er, dine utsendelser (e-post/SMS) og annet. Det er selvfølgelig også mulig å inkludere andre kilder som værdata, geografi/lokasjon (for butikker eller ditt marked) osv. Kun fantasien setter begrensninger her - eller tilgang på data!


Husk også at trafikk til et nettsted alene ikke betyr noe om du får "feil trafikk" - det er tross alt salg du er ute etter. Gjennom Marketing Mix Modeling/Salgsmodellering kan alle deler av din markedsføring og salgsinnsats beregnes - langt utover en trafikkanalyse som Google Analytics gir deg!

Agenda:

 • check
  Hvorfor data science vil revolusjonere moderne markedsføring og salg for de bedriftene som behersker det - effektiv salgsøkning med færre ressurser!
 • check
  Hvordan kan du gjennomføre effektmåling av markedstiltak og kommunikasjon i ulike kanaler? Hvorfor holder ikke statistikk fra Google Analytics eller mediebyrået ditt?
 • check
  Hva er det siste innen teoretisk kunnskap, algoritmer og data science med hensyn til Marketing Mix Modeling (MMM) og salgsmodellering?
 • check
  Vi gir deg eksempler fra virkeligheten og forslag til tiltak i ulike situasjoner. Det er mulig å identifisere faktisk effekt av ulike markedstiltak!
 • check
  Hvordan bør du organisere markedsarbeidet og dine data for å kunne benytte salgsmodellering i din organisasjon?
 • check
  Workshop: status i deres bedrift - utfordringer dere opplever med hensyn til utnyttelse av informasjon. Analyse av muligheter for bruk av data science for å identifisere effekt av deres markedstiltak

Vi tilbyr GRATIS seminar/workshop for deg og dine nøkkelmedarbeidere

 Bestill et seminar/workshop til din bedrift fra CPM Analytics i dag! 


Copyright 2018, ​CPM Analytics AS

>