Bedriftsinternt seminar/workshop -

KUN for din bedrift.


Marketing analytics
Kutt ut markedsføring som ikke virker!

Hvordan skape innsikt fra dine markedsdata?

Verden er snudd på hodet, og fagområdene markedsføring og salg er i enorm utvikling. Å jobbe kundesentrisk og datadrevet er ikke nødvendigvis vanskelig, men det krever kunnskap for å lykkes.


Har du fått spørsmål fra toppledelsen rundt verdien av markedsføring og ulike tiltak:


  • Kan du bevise ROI (Return on Investment) på alle dine markedstiltak?
  • Hva er egentlig salgseffekten av e-postene du sender dine kunder?
  • Hvordan balansere kortsiktige markedstiltak med langsiktig merkebygging?
  • Hvordan skal man egentlig jobbe kundesentrisk og datadrevet?


I CPM Analytics brenner vi for å finne svar som gir innsikt og skaper resultater. Vi vet at de som lykkes med dette arbeidet vil få et enormt forsprang!


Vi ønsker å dele våre idéer og arbeidsmetodikk med din bedrift. Seminaret inkludert workshop vil foregå hos dere - vi avtaler tidspunkt, og kommer på besøk for en god faglig gjennomgang og mulighetsanalyse  (gratis i nærområdet til Oslo, statens reiseregulativ dersom lengre reisevei er aktuelt).

long-arrow-down

Vi er spesialister på strukturering og analyse av alle tilgjengelige markeds-data. 


Dette gjør det mulig for våre kunder å fokusere sine ressurser på det som faktisk fungerer!

Foredrag av:


Fred Selnes

Styreleder CPM Analytics, Professor Handelshøyskolen BI

Espen Jütte

Direktør analyse & data science

Lars Ove Brenna

Administrerende direktør/CEO

Tid/sted seminar:

etter egen avtale


Varighet: 3 timer.

Fred Selnes, Styreleder i CPM Analytics og Professor på Handelshøyskolen BI fra et tidligere seminar

Fjern markedsføring som ikke virker!

Å betale for markedsføring eller markedstiltak som ikke fungerer, er det samme som å sløse med markedsbudsjettet. Derfor er vår misjon i CPM Analytics "å fjerne markedsføring som ikke virker".


Marketing analytics handler om nettopp dette - å identifisere tiltak som bør prioriteres og hvordan din salg og markedsføring kan målrettes for best mulig resultater. Å jobbe kundesentrisk og datadrevet er nødvendig for å overleve på lang sikt, og dette krever kunnskap og utnyttelse av dine markedsdata.


Vi brenner for å hjelpe våre eksisterende og fremtidige kunder med dette, og derfor har vi utarbeidet et bedriftsinternt seminar/workshop for å sette dette viktige temaet på agendaen.

Program for seminaret

Del 1 - forelesning

Vi gjennomfører ofte frokostseminarer med ulike temaer innen marketing analytics, data science og datadrevet salg og markedsføring. Velg temaet for seminaret selv - basert på din bedrifts behov! Første del er en forelesning som vi gir basert på valgt tema.


Del 2 - workshop

Del 2 organiseres som en workshop med fokus på muligheter i din bedrift basert på temaene som er valgt. Ofte handler dette om en gjennomgang av utfordringer og mulighetsrom - opp mot tilgjengelige datakilder samt struktur og organisering av disse.


I fellesskap diskuteres ulike arbeidshypoteser, målsettinger og eventuell analysemetodikk som vil kunne bidra til bedre innsikt. Både operativ og praktisk fokus så vel som strategiske muligheter gjennomgås. Både foredrag og workshop legges opp for å bidra til intern forståelse av muligheter og inspirasjon for å kunne jobbe kundesentrisk og datadrevet!


Velg selv tema og innhold:

Forresten - har du behov for ekstra analysekapasitet?

Les mer her! 

Copyright 2018, ​CPM Analytics AS

>