CPM Analytics søker Senior Account Advisor


Om stillingen

Som Senior Account Advisor i CPM Analytics vil du få overordnet ansvar for flere av selskapets største og viktigste kunder og leveranser.

Du vil samarbeide tett med kontaktpersoner hos kunde og fungere som rådgiver og sparringspartner både hos kunden og ovenfor øvrige partnere.

Leveranser og oppfølging av alle kundeprosesser gjøres i samarbeid med analysespesialister innen kunde- og markedsinnsikt.

Stillingen er svært sentral i selskapet og krever høy faglig kompetanse, kombinert med gode samarbeidsevner og brennende engasjement for utvikling og bruk av kunde- og markedsinnsikt.

Viktigste arbeidsoppgaver

CPM Analytics oppgave er å skaffe våre kunder innsikt og sammen med kunden bruke denne innsikten til å utvikle mer effektive tiltak. Dette kan være tiltak av strategisk karakter som for eksempel segmentering, merkevarebygging, produktutvikling, distribusjon, men også mer taktiske tiltak som for eksempel automatisering av kundedialog, tilbudskampanjer, medievalg og lignende. Dine faktabaserte råd til kundene skal baseres på leveranser av høyeste kvalitet og sikre at dette fører til tiltak som gir resultater.

Din oppgave vil være å utvikle verdien av eksisterende, samt etablere nye, kunderelasjoner. 

Formell kompetanse

Høyere utdanning på masternivå.
Dyp faglig forankring innen markedsorientert forretningsutvikling og salg med god forståelse for innsikts- og analysearbeid.
Du har sannsynligvis bred erfaring fra tilsvarende stilling i konsulentbransjen.

Egenskaper

  • Meget god gjennomføringsevne
  • Høyt engasjement og entusiasme for fag, kunde og salg
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne å raskt identifisere behov og markedspotensialer for våre kunder
  • Overbevisende innsiktsbasert fremtoning
  • Sulten etter å lære av omgivelsene og bygge videre på allerede tung erfaring og kompetanse
  • En inspirasjon for alle - både eksternt og internt

Søknadsfrist: Snarest. Søknader blir behandlet fortløpende og konfidensielt. 

Last opp din CV og søknad til CPM Analytics:

I CPM Analytics, setter vi pris på digitale løsninger, og vi oppfordrer derfor alle som er interessert i å sende en søknad til oss om å benytte videorekruttering via vår samarbeidspartner My1Min (via link under). Bruk av video i søknaden er frivillig.
Åpen søknad til CPM Analytics:

Er du interessert i en annen stilling hos oss? Send oss gjerne noen ord om hvorfor, hvem du er og hva du brenner for! Vi er stadig på jakt etter nye talenter.
Ta med CV og gjerne annen informasjon som kan være relevant.
Benytt post@cpm.no når du sender oss din søknad!
>