Web Analytics

E-post­markeds­føring enklere enn noen gang med vår emne­generator

Drømmer du om å øke åpningsraten og effektiviteten for e-postkampanjene dine? For at du skal få dine kunder til å åpne og lese e-postene dine, må emneteksten være selgende og relevant.

Bilde av en emnegenerator

Drømmer du om å øke åpningsraten og effektiviteten for e-postkampanjene dine? For at du skal få dine kunder til å åpne og lese e-postene dine, må emneteksten være selgende og relevant. CPM Analytics har utviklet en emnegenerator som hjelper deg med nettopp dette. Prøv den ut i dag og se hvordan den kan bidra til økt åpningsrate og salgsvekst fra dine e-postkampanjer!

Emnefeltene er viktigere enn du tror

Emnefeltene er ofte det første mottakeren ser når de åpner innboksen sin. Derfor er det viktig å lage emnefelter som vekker interesse og skiller seg ut fra resten. Siden våren 2022 har vår fiktive medarbeider meldt seg på alt vi har kommet over av nyhetsbrev og e-postlister (foreløpig i Norge)! I en prosess for å dekomponere alle disse e-postene til bilder på pixelnivå, tekst, innhold og temakategorisering, har vi selvfølgelig også full oversikt over hva som er vanlig og hva som fungerer i emnetekstene.

Eksempelvis består normalt emnefeltet av ca. 5 ord i gjennomsnittlig, og 90% benytter seg av færre enn 10 ord. Selv om det ikke finnes en one-size-fits-all-løsning, kan det være lurt å holde emnefeltene korte og konsise!

Grafikk: Oversikt over hvor mange ord det er i emnefeltet per epostkampanje

Effektive emnefelt for e-postene dine

Vår spesialutviklede emnegenerator basert på ChatGPT og en spesialtrenet modell, gjør det enkelt for deg å lage beskrivende og selgende emnetekster som passer til innholdet i e-postene dine.

Hvordan fungerer denne magiske emnegeneratoren? Det er enkelt! Du trenger bare å skrive inn noen få nøkkelord om hva e-posten din handler om og velge et passende adjektiv for å definere hvordan du ønsker emneteksten skal vinkles. Emnegeneratoren vil så generere forslag til emnetekster som passer til innholdet i e-posten. Du kan til og med lime inn hele e-postteksten din og lære modellen hva e-posten skal handle om, slik at den kan generere forslag.

Emnegeneratoren er foreløpig gratis

Er du klar for å ta e-postkampanjene dine til neste nivå? Emnegeneratoren fra CPM Analytics kan hjelpe deg med å lage spennende og selgende emnetekster som vil øke sjansen for at e-posten din blir åpnet og lest. Og det beste av alt: for øyeblikket tilbyr vi betaversjonen av emnegeneratoren helt gratis! Dette er en limited edition prøvesmak, så ikke gå glipp av sjansen til å prøve den ut. Se videoen under og meld din interesse i dag for å få tilgang til emnegeneratoren. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av!

https://www.youtube.com/watch?v=zlWjPNBp7-I

Vil du vite mer om hva CPM Analytics kan gjøre for deg?