Web Analytics

Økt salgseffekt av
e-postmarkedserfaring

E-post markedsføring er for mange virksomheter den viktigste påvirkningskanalen for å øke salgsinntektene fra etablerte kunderelasjoner. Vi starter med å analysere dine eposter for å identifiser hva som kjennetegner de budskap som gir effekt. Vi hjelper deg med å finne de beste budskapene for økt åpning og klikk. I neste fase analyserer vi hvordan ulike typer kunder responderer på ulike typer budskap og hjelper deg med å differensiere og målrette epostene til ulik mikrosegmenter.

Vår leveranse er et system som innhenter og systematiserer dine epostutsendelser slik at aktiviteten blir datadrevet. I tillegg bistår vi med oppbygging av virksomhetens kapabiliteter til å utnytte data til mer effektiv epostmarkedsføring.

Email on desktop
See world more clearer through lenses

Dyp adferds- og samfunnsvitenskapelig innsikt

CPM Analytics benytter seg av avanserte analytiske metoder og forskningsbasert innsikt for å forstå kundenes adferd, motivasjon og beslutningstaking. Ved å kombinere data fra ulike kilder, inkludert markedsanalyser, kundeintervjuer og sosiale medier, får CPM Analytics en helhetlig forståelse av kundenes behov og preferanser.

Skal vi ta en prat?

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe bedriften din i skjemaet, så svarer vi deg så fort vi kan!

Eller send oss en e-post til:
Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt med innsendingen!