Karriere


Vi er alltid interessert i kontakt og dialog med fagspesialister innenfor våre områder. Er du en data science spesialist, fantastisk på data mining og datastrukturering, IT og integrasjon, CRM eller moderne Marketing Automation Systemer? Har du i tillegg sterk faglig eller praktisk erfaring fra markedsføring og salg? Da er du sannsynligvis en attraktiv og potensiell medarbeider i CPM Analytics.

Ledige stillinger akkurat nå:

Key Account Manager

Vil du jobbe som Key Account Manager innen strategisk markedsanalyse?
CPM Analytics er i sterk vekst og vi søker Key Account Manager i nyopprettet stilling for å følge opp både eksisterende kunderelasjoner så vel som aktivt salg mot nye kunder. Bli med på en "global megatrend" av å gjøre data smartere og sikre innsikt gjennom avansert data science, AI og maskinlæring!

Søk i dag!

Data Scientist - Business analytics

Vi leter etter en nysgjerrig Data Scientist som kan bruke data for å finne svar på våre kunders spørsmål og utfordringer. Du liker å søke i ulike datakilder – fra mediespending til kundeklubbdata - for å finne svar på akkurat det kunden lurer på.

Søk i dag!

Data Scientist - Predictive Modelling

Vi leter etter en erfaren data scientist til å utvikle prediktive modeller for våre kunder. Du liker å finne de perfekte features til modellene og lete etter de beste løsningene for våre kunder.

Søk i dag!

Åpen søknad til CPM Analytics:

Er du interessert i en stilling hos oss? Send oss gjerne noen ord om hvorfor, hvem du er og hva du brenner for! Ta med CV og gjerne annen informasjon som kan være relevant.
Benytt post@cpm.no når du sender oss din søknad!
>