Karriere


Vi er alltid interessert i kontakt og dialog med fagspesialister innenfor våre områder. Er du en data science spesialist, fantastisk på data mining og datastrukturering, IT og integrasjon, CRM eller moderne Marketing Automation Systemer? Har du i tillegg sterk faglig eller praktisk erfaring fra markedsføring og salg? Da er du sannsynligvis en attraktiv og potensiell medarbeider i CPM Analytics.

Kanskje har du alternativt en bakgrunn innen marketing research med kvalitativ eller kvantitativ erfaring innen trigger-/assosiasjonsbaserte undersøkelser – surveyspesialist eller dybdeintervjuer? Da er du også en sannsynlig attraktiv og potensiell medarbeider i CPM Analytics.

Vi vil legge ut ledige stillinger på LinkedIn fortløpende, så følg gjerne med der! Om du ønsker å legge inn en åpen søknad, så kan registrere din interesse under. 

Last opp din CV og åpen søknad til CPM Analytics:

I CPM Analytics, setter vi pris på digitale løsninger, og vi oppfordrer derfor alle som er interessert i å sende en åpen søknad til oss om å benytte videorekruttering via vår samarbeidspartner My1Min.
>